diumenge, 22 de maig del 2016

La xica de la terra(III)

(Continua del passat 2 de maig)
Després de travessar la xicoteta capital de l'arxipèlag arribarem al que semblava un petit motel nordamericà. Eren les set del vespre i un sol esmorteït i durador va aparèixer al fons de la badia.
Baixà del taxi i el conductor l'esperava amb la motxilla i un ticket que resultà econòmic. <ja et contaré demà el meu sonmi.I li va agrair amb la mà estesa la  seua comprensió. Ella li va allargar la mà i va sentir-lo a ell càlid amb l'amabilitat de qui espere alguna cosa més que un simple viatge en taxi a un motel en prinicpi solitari, amb la badia de fons.No em deixaràs amb les ganes de pensar en el teu somni?Va inquirír ella anhelant una nova trobada i anant directa a la recepció amb la seguretat en terra estranya de saber-se en un lloc segur. Ens trobarem demà i et portaré a la vall verda va convidar-la a visitar la illa junts en el seu taxi? Aixó semblava, Ens veiem demà a primera hora, respongué amb netedat i amb qui promet sincerament.
Al dia següent el taxista l'esperava amb un mapa i una borsa de queviures per passar el dia  Visitarien, el lloc on havien tingut el seus somnis respectius.La cova de Ländstrom, un indret turistic de les Faréoe amb autobusos de japonesos. Què hi feien allà els japonesos? es preguntà ella mentres arribava el taxi començà a ploure dèbilment sobre la superfície de la illa gran de l'arxipèlag.
(Continúa)