dimecres, 3 de gener del 2018

Eva insatisfeta

Aquesta petita història sobre el paradís i la sexualitat femenina, trasmesa de forma oral, va ser escoltada al si d'una reunió de dones a una escola de la Reggio Emilia italiana.

Era una volta al Paradís, lloc realment avorrit on mai passa res, que Eva passejava insatisfeta i nerviosa buscant alguna forma de satisfer el seu desig. Mentrestant, Yhavvé i Adam es dedicaven a xerrar de coses d'homes, bàsicament de fútbol i els seus xafardejos masculins.

Eva va decidir a satisfer de forma directa el seu desig, i el que tenia més a mà era la serp, incansable xerraire. Però malgrat que ho va intentar, una volta i altra, fregant la serp al seu pubis, i al seu interior, ben lubricat, el treball va ser inútil i prompte va llançar lluny d'ella la serp.

Unes pases més avant va trobar una altra possibilitat en una altra bèstia tranquil.la del paradís: es tractava d'un ós formiguer amb una llarga i gruixuda trompa. Però molt prompte Eva va descartar-lo i el va fer fugir per inútil.

Eva estava realment plena de desig. Es va acostar a la mar i va endinsar-se, mentres l'aigua fumejava ja que els seus muscles eren ardents... Un bacallà que passava prop ees va acostar tant que Eva va introduir-lo a la seua vagina tot i fregant-lo amb el seu pubis va esclatar de plaer aconseguint així el primer orgasme de la història del món. I des de eixe precís instant, el bacallà fa la olor que fa..


.